Saturday, October 8, 2011

Awin is a Fighter!

Hai! I am almost 25, single with no job. Interested? Im sweet n cute with an adorable attitude. But i have a weakness which is i am a bad tempered person. But what the most special about me is im a loyal person. Setia sampai mamtik, oke?

Hehe.. Sesi mempromote diri, ye dok? anyway..aku cm dah lamaaaa x update blog ni kn? bukan laa aku bizi sgt pon, cuma..cumaaa... hee. xded cerita baru pn nk bgtau... sbb tu tepek2 gambau je bg nampak konon2 ade update..padahal..ado.

O yeah..konvo aku 19 oktober ni, hari rabu..sodih betol dapat weekday.. n patotnya dah boleh amik jubah arini tapi aku x pegi amik pon lagi..plus yuran konvo pn aku x bayar lagi..hee..surat tu pn mana ntah aku letak heh.. kalo hilang mati laa aku.hu. Hee.. see? betapa tak terujanya aku nk berkonvo pon.. i dunno where all my excitement is lost..im a happy person, ya knowwww?

Err.. 25 and single? yes2.. huhu..I mean after 2 years n now im officially a single n strong lady..yawwwn. lady laa sgt kn. Tp aku malas laa nk delete post or gamba2 die yg ada dlm blog ni..Lantakkn aje..aku bukan femes cm apex ng ex tunang die tu kn..**xde kena mengena.

Aku just doakn yg terrrrbaikk utk dia n dia punya awek .. hee rilexx je kan aku bg wish kt sini. However i know there are someone better for me kt luar sana.. betol x?


video
p/s
Just got out of a 2 years long abusive relationship..You hurt me..you killed who i was..you took away everything I ever was...I was scared to leave..you killed all of my self esteem...you broke my heart...you made me think everything was my fault..and now you are going around playing the victim now??? THANK YOU... YOU MADE ME A FIGHTER!!!! I am not worthless I am smart, funny, beautiful and IM NOT YOURS!!!! Everyone will know the truth about you!!! YOU DUG YOUR OWN GRAVE, NOW LIE IN IT!


video ni amik kat sini

2 comments: