Sunday, October 9, 2011

USA X-Factor 2011~

Sekarang ni aku tgh layan X-Factor USA. hee. Mula2 tertengok pn x sengaja sbb last 2 weeks internet umah kena potong la pulak, so mlm2 xde activity nk buat tertengok la tv.. aku bukan jenis kaki melayan tv sgt pon.. Mula2 tengok dalam hati pk alah ni mesti mcm audition AF je ni jenis2 muka n suara tak berjenis tap ada hati nk masuk show cmtu kan...

N my thought was right,partially... sbb ada ramaiiiii jugak yg suaranya sedap2.. memula aku tengok tu i was really impressed dgn a girl name Melanie Imaro.. die nyanyi lagu Listen. Pergh. meremanggg siot dngar die nyanyi, kalah salma mentor yg penah nyanyi lagu tu jgk.. serious i really hope that she will be one of the peserta la kan.. Nak try meremang kn bulu roma korg jugak x? Meh tgk kat SINI.

Then ade sorg girl.. gojess sgt2 nama Caitlin Koch. sweet, lembut, cantik.. tp rupanya die player n coach rugby! haha.. n suara die... merdu n terbuai2 je rasa..go Caitlin go!

Tp masa aku review2 video x factor ni..ade satu nama yg sgt glamer..Chris Rene.. die mcm org dh spot untuk jadi winner x factor ni lah.. sbb ape? Sbb masa audition tu, die nyanyi lagu yg die gubah sendiri n the song is actualy a true story about him yang bru bersih dr alcohol n drugs exactly 70 days masa die g audition tu.. How talented kn?

N lagu dia tu, Young Homie, is soo inspired. Meh i share untuk korg kt sni..

video

Best kn?

n ketiga2 dieorg ni dah dipilih untuk stay kt rumah mentor dieorg tu.. dieorg kena bersaing laa dgn 29 peserta lain untuk jadi 16 peserta yg akn buat live show nanti.. wah, dh mcm pengacara pulak aku yep!

Ape2 pon aku vote for Melanie Imaro. She's roxx!

No comments:

Post a Comment