Friday, November 12, 2010

Picture Can't Tell ....

Salam..

Agak lama ye x mengupdate blog ngn cerita diri sendiri... asyik2 buat entry mengarut.. entry jiwang2.. n entry maki2 org .. hua2.... bukan per.. agak kekurangan mood di situ ye kwn2 ....

Nway.. dah start final exam on 8 Nov haritu.. dah lepas 4 paper .. tgal lg 2 paper next week.. oh ohh cepat laaa masa berlalu.. aku udah ngak tahan lagi !

Next week raya haji, korang balik umah x ? aku... first time la x beraya kat trolak tahun ni.. huu. Sebab.. exam .. n kalau balik pon x rasa ape... sebab mak n ayah aku g haji kan... So, cadangnya nak berhari raya kat umah ex rumet aku, Kak Ija kt Kajang... ahhhh. exam tak exam... Yang penting aku nak raya jugakkkk !!

Erm.. ada baca komen bawah ni katanye takot nk singgah blog aku sebab makin berbunga2 ek.. hahaa... agak laa... dun wory.. after this entry2 cmtu akan divanishkan kot .. err.. kenapa? jangan tanya..... =))

Kehidupan peribadi skrg adalah biasa2 je .. adalah masalah sikit2 tu .. tp... dah mmg sikap aku x suke nak fikir masalah pelik2.. huk.. Life must go on... n no one will care if u r miserable.. so u better be happy ... kan ?

Owh yek. ade. sorang kawan skolah dlu ni tanye aku... die ni lelaki la....

'Awin..ko oke tak kalau kawen ngn cikgu... ?' so aku jawab... kalau da jodoh oke je... nape aku tye die balik... n then die jawab.... 'Aku dapat jadi cikgu MRSM ni...'

Erk.....apekah maksud dia ckp mcm tu haaa? hahaaa... layannn...~

Maybe akan rajin mengupdate blog dgn cerita diri sendiri lagi lepas ni... mungkin jugak malas... bergantung kepada mood dan keadaan la... sebab keadaan skrg ni agak2 masa terluang asyik nak nangiss je.. heh .. nway . New update for a new life ey ?

picture can't tell .. Im not happy as like what u see .... Im truly miserable ! huk.

2 comments:

  1. haha. boleh ajeee biha asalkan poket punuh.. gahaha

    ReplyDelete