Monday, January 3, 2011

Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay!

Di pagi hari Isnin yang tak best (sebab dah start clas) aku berjalan2 blog . tetiba tersinggah blog cik Eno . memula baca entry pasal teka teki .. heheh .. dah jawab xtau la betol ke tak .. tapi lau korg nak try test jawab pi laa.. sebab . dapat hadiah top up oo ... =p

Nway.. tetibe .. ternengok entry yg besh ni kt blog cik Eno..


Entry ni sempena enibeseri mama yang ke 6 .. hepy enibeseri ye mama . moga di bawah lindungan Allah sentiasa .. ^^

TERM N REGULATIONS NYE..

1. Terbuka kepada semua yang mempunyai blog, warganegara dan mempunyai alamat di Malaysia.
Checked.

2. Buat entry di blog korang mengenai giveaway ni dengan tajuk: Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay!
Checked.

3. Jadi follower blog "Mama Kembar 3" DAN "Itsy Bitsy Secrets"
Checked.

4. Copy & letak gambar banner giveaway ni di entry dan sidebar blog korang beserta link nya.
Checked.

6. Tinggalkan url link entry and ID follower korang di ruangan komen post ini.
Checked.

7. Hadiah berupa barangan Victoria's Secret & Telekung Travel ditaja olehItsy Bitsy Secrets ~ WAJIB sebut tentang hadiah ni dalam entry korang yer.
Checked.

8. Tarikh tutup: 6 Januari 2011.
Checked.

Aku kan mmg x penah terlibat dalam activity2 giveaway ni sebab .... malas. heheh. tapi .. bila tengok adiah kat giveaway ni terus rasa berkobar2..
sebab pe ? sebab .. adiah ye super bom ke babom menariknye .. so korg2.. meh nengok pe adiahnye ...

1st PRIZE

Pure Seduction Midnight Body Lotion + Body Mist + Telekung Travel

2nd PRIZE

Island Waters Body Mist + Telekung Travel

3rd PRIZE

Telekung Travel


Ate, kome moh le kite same2 join..bukan de yuran penyertaan pon ..makanye aku nak uar2 kan contest ni kepade..


N semua followers n kwn2 yang membaca, lau agak2 rasa diri bertuah jom laa terlibat sekali dalam giveaway ni.. mana tau dah rezeki kita.. untung2 dapat telekung baru .. hik2.

Oke.. dah siap.. nak kena pi clas biokimia pemakanan plak nie.. huk.

Tata .

1 comment: